De första stapplande stegen

Har idag pratat med studievägledare för första gången på säkert 15 år och hade inga större förväntningar på vad det skulle resultera i. Men med min plan förklarad samt vad jag hade för förutsättningar lämnade jag hennes kontor efter 10 minuter med en blankett till en av kurserna jag behövde och en anmälan via nätet till den andra som behövdes, grymt imponerande.Efter att jag anmält mig till den andra kursen via nätet så fick jag efter ett par timmar svar från läraren om att jag egentligen bara behövde en lättare kurs och förslag på hur jag skulle lägga upp mina studier, återigen överträffade de förväntningarna!

Så nu sitter jag här med böcker och alla förutsättningar klara efter ungefär 20min engagemang från min sida och givetvis kommer funderingarna då på om detta är genomförbart eller inte. Men jag har intalat mig själv att köra på och denna terminen påverkas inte det praktiska med jobb mm utan det blir först när jag eventuellt söker in till hela utbildningen.

Jag håller på att förbereda ett längre inlägg med lite mer bakgrund och mål med detta byte av karriär så det förhoppningsvis blir tydligare även för utomstående.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.